Skip to main content

Αρμοδιότητα χορήγησης αδειών Κέντρων Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 1 και Επιπέδου 2, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4547/2018


Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 89 του ν. 4547/2018 (ΦΕΚ 102 Α’ 2018) «Αναδιοργάνωση των δομών υποστήριξης της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και άλλες διατάξεις» από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 και εξής η αρμοδιότητα χορήγησης αδείας για την λειτουργία Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 1 και Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 ανήκει πλέον στον Γενικό / Τομεακό Γραμματέα Νέας Γενιάς και Διά Βίου Μάθησης. Δηλαδή, οι άδειες αυτές θα χορηγούνται με απόφαση του Γενικού/Τομεακού Γραμματέα Νέας Γενιάς και Δια Βίου Μάθησης, η οποία θα δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης κι όχι με απόφαση του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., όπως ίσχυε μέχρι σήμερα.
Οι ενδιαφερόμενοι για χορήγηση αδείας ΚΔΒΜ 1 & 2 θα πρέπει να καταθέτουν τον φάκελό τους στην αρμόδια Διεύθυνση της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων ( http://www.gsae.edu.gr/el/idiotika-kdvm ) και όχι στον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.



Κοινοποίηση σε