Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) ανακοινώνει τη διενέργεια του Πρακτικού Μέρους (Οχημάτων) των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης της 1ης εξεταστικής περιόδου 2017, της ειδικότητας Ι.Ε.Κ. «Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών» στο Εξεταστικό Κέντρο Ηρακλείου Κρήτης.

Στις εξετάσεις θα λάβει μέρος δύο (2) υποψήφιοι, οι οποίοι θα εξεταστούν στο Πρακτικό Μέρος της Κατηγορίας Οχήματος Β.

Το πρόγραμμα των Εξετάσεων Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων Ι.Ε.Κ. του Εξεταστικού Κέντρου Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια της Κατηγορίας Οχήματος B, Πρακτικού Μέρους, 1ης εξεταστικής περιόδου 2017, της ειδικότητας Ι.Ε.Κ. «Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών» θα διεξαχθεί στις κάτωθι ημερομηνίες:

  • Παρασκευή, 18/05/2018

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στο χώρο του οικοπέδου Λυδάκη – παράλληλα στην οδό Ιτάνου (νότια πλευρά της αλάνας της λαϊκής του Σαββάτου), στην περιοχή Πατέλες, Κηπούπολη, Ηράκλειο Κρήτης.

Ώρα έναρξης της διαδικασίας: 14:30 μ.μ. Ο υποψήφιος οφείλει να βρίσκεται στο Εξεταστικό Κέντρο μισή (1/2) ώρα πριν την έναρξη της εξεταστικής διαδικασίας (δηλαδή στις 14:00 μ.μ.). 

Για το ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ των Εξετάσεων Πρακτικού Μέρους ανά ημέρα πατήστε εδώ.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ