Skip to main content

Νεώτερη ενημέρωση για την προθεσμία αιτήσεων συμμετοχής & τον τόπο διεξαγωγής της ενημερωτικής ημερίδας για τους Συμβούλους Σταδιοδρομίας των Κέντρων Εκπ/κής και Συμβ/κής Υποστήριξης (ΚΕΣΥ) & τα στελέχη των Περιφ/κών Κέντρων Εκπ/κού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.)


Ενημερώνουμε τους συμβούλους σταδιοδρομίας των Κέντρων Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) και τα στελέχη των Περιφερειακών Κέντρων Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.), ότι λόγω του μεγάλου αριθμού των ενδιαφερομένων η εν λόγω Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Jacquelin de Romilly του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και όχι στον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετάσχουν και οι προϊστάμενοι των Κ.Ε.Σ.Υ. ανεξαρτήτου ειδικότητας καθώς και στελέχη άλλης ειδικότητας (που δεν είναι σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού) κατόπιν άδειας των προϊσταμένων των Κ.Ε.Σ.Υ., στην περίπτωση που δεν υπάρχει Σύμβουλος Σταδιοδρομίας στο Κ.Ε.Σ.Υ. ή αδυνατεί να συμμετάσχει ο προϊστάμενος του Κ.Ε.Σ.Υ.

Στόχος είναι να εκπροσωπηθούν όλα τα Κ.Ε.Σ.Υ. της χώρας στην Ημερίδα.

Προκειμένου να συμμετάσχουν στην εν λόγω εκδήλωση, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν συμπληρωμένη τη συνημμένη αίτηση συμμετοχής έως τις 24/5/2019 στα εξής e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για να δείτε την ανακοίνωση πατήστε εδώ.
Για την αίτηση συμμετοχής στην ημερίδα πατήστε εδώ.
Για το πρόγραμμα της Ημερίδας πατήστε εδώ.



Κοινοποίηση σε