Skip to main content

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΜΕΛΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ – ΕΙΔΙΚΩΝ Ν ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ - ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ


Στο πλαίσιο των προπαρασκευαστικών ενεργειών για τη διενέργεια των εξετάσεων Πιστοποίησης των αποφοίτων του Μεταλυκειακού Έτους - Τάξη Μαθητείας των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.), ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. ανακοινώνει τη διενέργεια κλήρωσης για τον ορισμό των μελών των Επιτροπών Εμπειρογνωμόνων – Ειδικών Επιστημόνων – Τεχνικών για την κατάρτιση των θεμάτων, την Παρασκευή, 18.12.2020, και ώρα 15.00΄, στο κτήριο που στεγάζεται ο Οργανισμός (2ος όροφος, Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως 41, Ν. Ιωνία).

Η κλήρωση θα διενεργηθεί από την αρμόδια επιτροπή που ορίστηκε με την απόφαση ΔΠ/47262, της 430ης/10.12.2020 Συνεδρίασης του ΔΣ του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και αφορά την ανάθεση στα μέλη των Επιτροπών Εμπειρογνωμόνων της κατάρτισης των θεμάτων εξετάσεων πιστοποίησης στις εξής επτά νέες ειδικότητες του Μεταλυκειακού Έτους - Τάξη Μαθητείας των ΕΠΑ.Λ.: 1. Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Κατασκευών, 2. Βοηθός Φαρμακείου, 3. Κομμωτικής Τέχνης, 4. Τεχνικός Η/Υ και Δικτύων Η/Υ, 5. Συντήρησης Έργων Τέχνης – Αποκατάστασης, 6. Τεχνικός Ανθοκομίας και Αρχιτεκτονικής Τοπίου, 7. Υπάλληλος Αποθήκης και Συστημάτων Εφοδιασμού (Logistics).

Λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές συνθήκες και τα ισχύοντα περιοριστικά μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας από την εξάπλωση της πανδημίας COVID-19, επισημαίνεται ότι δεν θα καταστεί εφικτή η φυσική παρουσία των συμμετεχόντων υποψηφίων, κατά τη διαδικασία της κλήρωσης.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΕΟΠΠΕΠ
Ιωάννα Λυτρίβη



Κοινοποίηση σε