Skip to main content

Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων εξωτερικών συνεργατών, για τη συγκρότηση της Επιτροπής Τεχνικής Υποστήριξης, των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αποφοίτων του Μεταλυκειακού Έτους- Τάξη Μαθητείας των ΕΠΑ.Λ., 1ης περιόδου 2021


Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.)
καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση για συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής, προκειμένου να συγκροτηθεί η Επιτροπή Τεχνικής Υποστήριξης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας και διενέργειας των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αποφοίτων του Μεταλυκειακού Έτους- Τάξη Μαθητείας των ΕΠΑ.Λ. 1ης περιόδου 2021.

Οι Αιτήσεις και τα δικαιολογητικά υποβάλλονται από 12/03/2021 έως και 21/03/2021, 23:59 μ.μ.

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά,
αποστέλλοντας e-mail στο: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με την ένδειξη στο θέμα:
«Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων για την Επιτροπή Τεχνικής Υποστήριξης - Εξετάσεις Πιστοποίησης ΕΠΑΛ Μαθητείας 2021»
‘Oλα τα δικαιολογητικά επισυνάπτονται στο email υποχρεωτικά σε μορφή αρχείου pdf
Για να κατεβάσετε την Πρόσκληση πατήσετε εδώ
Για την Αίτηση πατήστε εδώ
Για το Παράρτημα απόδειξης γνώσης χειρισμού Η/Υ πατήστε εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία μπορείτε να απευθύνεστε, καθημερινά, 13:00 π.μ. - 15:00 μ.μ., στο 210.27.09.150 καθώς και να αποστέλλετε ηλεκτρονικά μήνυμα στο: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Λόγω της εφαρμογής της τηλεργασίας, βάσει των σχετικών εγκυκλίων του Υπουργείου Εσωτερικών για την καταπολέμηση της διασποράς του κορονοϊού COVID 19, συστήνεται η επικοινωνία μέσω αποστολής email.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Ιωάννα Λυτρίβη



Κοινοποίηση σε