Skip to main content

Ολοκλήρωση των Εξετάσεων Πιστοποίησης Επαγγελματιών οι οποίοι δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας» 1ης Περιόδου 2021


Αθήνα, 05/07/2021

Σε συνέχεια της από 18/06/2021 κοινής ανακοίνωσης, Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) και Κέντρου Μελετών Ασφαλείας (ΚΕ.ΜΕ.Α.) ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκε στις 04/07/2021, η 1η Περίοδος 2021 των Εξετάσεων Πιστοποίησης Επαγγελματιών οι οποίοι δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας» σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης.

Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων και θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση στις ιστοσελίδες του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και του ΚΕ.ΜΕ.Α.

Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση αδυναμίας συμμετοχής υποψηφίου στις εξετάσεις 1ης Περιόδου 2021, για λόγους υγείας που αποδεικνύεται με έγγραφη βεβαίωση από Δημόσιο ή Ιδιωτικό Νοσοκομείο, τα εξέταστρα δύναται να μεταφέρονται σε επόμενη εξεταστική περίοδο μετά από αίτησή του υποψηφίου στο ΚΕ.ΜΕ.Α. Ο υποψήφιος εξεταζόμενος υποχρεούται να υποβάλει την ως άνω αίτηση μέσα σε διάστημα δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία της εξέτασής του. Μετά την πάροδο της ανωτέρω προθεσμίας καμία αίτηση δεν εξετάζεται τα δε εξέταστρα δεν μεταφέρονται σε επόμενη εξεταστική περίοδο.

Ευχόμαστε σε όλους σας Καλά Αποτελέσματα!



Κοινοποίηση σε