Skip to main content

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΗ ΤΥΠΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2021


Παρακαλούνται οι υποψήφιοι των εξετάσεων πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων, για τη διευκόλυνση της προετοιμασίας τους και την απρόσκοπτη διεξαγωγή των εξετάσεων, να ενημερωθούν αναλυτικά σχετικά με τις διαδικασίες που αφορούν: την προσέλευση και την παραμονή τους στα εξεταστικά κέντρα, τη διαδικασία της εξέτασής τους στο θεωρητικό και πρακτικό μέρος καθώς και του τρόπου βαθμολόγησής τους, διαβάζοντας προσεκτικά τις «Οδηγίες προς Υποψηφίους» πατώντας εδώ.

Η προθεσμία δήλωσης εξεταστικού κέντρου λήγει αύριο, Πέμπτη 09-09-2021 (Ώρα:23.59)

Ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής της δηλωθείσας επιθυμητής ημερομηνίας εξέτασης ή και μετακίνησης του υποψηφίου από το αρχικά δηλωθέν Εξεταστικό Κέντρο σε άλλο, ή της προσθήκης επιπλέον Εξεταστικών Κέντρων, κατά τη διαδικασία διενέργειας του booking, προκειμένου να συγκροτηθούν με αρτιότητα τμήματα υποψηφίων ή και για λόγους ανωτέρας βίας. Στην περίπτωση αυτή, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται εγκαίρως σχετικά με τις αλλαγές αυτές μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου email που έχει δηλώσει.

Μόνο για πληροφορίες που δεν αναφέρονται στην παρούσα ανακοίνωση και στις οδηγίες προς Υποψηφίους, παρακαλούμε να επικοινωνείτε:

είτε ηλεκτρονικά στο e-mail Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

είτε τηλεφωνικά κατά τις ώρες 12:00-15:00 στα τηλέφωνα:

210.270.9032, 210.270.9093, 210.270.9005, 210.270.9051 

Καλή επιτυχία σε όλους!

Η ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.
Ιωάννα Λυτρίβη



Κοινοποίηση σε