Skip to main content

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΗ ΤΥΠΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 1ης ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2020-2021


Με την ολοκλήρωση των Εξετάσεων Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης, 1ης περιόδου 2020-2021, φτάνει στο τέλος ο μεγαλύτερος κύκλος αξιολόγησης και πιστοποίησης υποψήφιων εκπαιδευτών ενηλίκων που υλοποίησε ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., εν μέσω μιας ιδιαίτερα δύσκολης περιόδου ειδικών συνθηκών, λόγω της πανδημίας.

Οι εξετάσεις πιστοποίησης διεξήχθησαν σε 28 πόλεις και 37 εξεταστικά κέντρα της χώρας, που λειτούργησαν για την εξέταση σχεδόν 6.000 υποψηφίων εκπαιδευτών ενηλίκων. Αξίζει να σημειωθεί ότι προηγήθηκε η αξιολόγηση σχεδόν 10.000 αιτήσεων υποψηφίων εκπαιδευτών, από τους οποίους κρίθηκαν επιλέξιμοι για συμμετοχή στις εξετάσεις οι 8.278.

Η Διοίκηση του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες της προς τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, τα μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής των εξετάσεων, τους 521 αξιολογητές, τους 178 επιτηρητές, τους ιδιοκτήτες, τους υπευθύνους και τα στελέχη των εξεταστικών κέντρων που υποστήριξαν υποδειγματικά τη διαδικασία των εξετάσεων σε αντίξοες συνθήκες.

Τελευταία πράξη της διαδικασίας αποτελεί η βαθμολόγηση της γραπτής εξέτασης των υποψηφίων, από κλιμάκια αξιολογητών-βαθμολογητών και η ένταξη των επιτυχόντων στο Μητρώο Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. που προβλέπεται να ολοκληρωθεί εντός τριμήνου.



Κοινοποίηση σε