Skip to main content

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ TOY ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΜΕΡΟΥΣ (ΟΧΗΜΑΤΩΝ) Εξετ. Πιστ/σης της 1ης εξετ. περιόδου 2022 των ειδικοτήτων Ι.Ε.Κ. «Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων & Μοτοσικλετών» & «Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων & Μοτοσικλετών (Ν. 4186/2013)»

Ανακοινώνονται τα Αποτελέσματα του Πρακτικού Μέρους (Οχήματα) των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης της 1ης εξεταστικής περιόδου 2022 των ειδικοτήτων Ι.Ε.Κ. «Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών» και «Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών (Ν. 4186/2003)», το οποίο διεξήχθη από 01.12.2023 έως και 19.05.2024 στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο Κρήτης.

Για να δείτε τις Καταστάσεις Επιτυχόντων του Πρακτικού Μέρους, σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων (A, B, C, D, CE) πατήστε:

Στους επιτυχόντες χορηγείται:

  • «Δίπλωμα Επαγγελματικής Ειδικότητας Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 5 του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων» και
  • «Βεβαίωση Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ.», η οποία επέχει θέση Διπλώματος και στην οποία αναγράφεται ο μέσος όρος της βαθμολογίας του Θεωρητικού και του Πρακτικού Μέρους των εξετάσεων.

Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των υποψηφίων, στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., η Βεβαίωση Πιστοποίησης αλλά και το Δίπλωμα Επαγγελματικής Ειδικότητας, Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, επιπέδου 5 θα χορηγούνται αποκλειστικά ηλεκτρονικά.

Για την έκδοση και χορήγηση στους επιτυχόντες των Διπλωμάτων Επαγγελματικής Ειδικότητας, Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, επιπέδου 5 και των Βεβαιώσεων Πιστοποίησης θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση το επόμενο χρονικό διάστημα.

Σας ευχόμαστε από καρδιάς να έχετε καλή σταδιοδρομία.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

& ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Κ.

ΓΕΩΡΓΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ



Κοινοποίηση σε