Σύμφωνα με τo νόμο 4093/2012 ο ΕΟΠΠΕΠ στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων για την αδειοδότηση ιδιωτικών φορέων εκπαίδευσης και κατάρτισης θα διενεργήσει εκτεταμένους ελέγχους στις κτιριολογικές υποδομές Ιδ. Σχολείων, Φροντιστηρίων, Κέντρων ξένων Γλωσσών και Κέντρων Δια Βίου Μάθησης. Οι έλεγχοι θα διεξάγονται από διμελή κλιμάκια που θα αποτελούνται από Μηχανικούς που είναι ενταγμένοι στο Υπομητρώο με κωδικό Μ (Μηχανικών) και εμπειρογνώμονες που είναι ενταγμένοι στο Υπομητρώο με κωδικό Κ1 (Υπομητρώο Αξιολογητών ελέγχου Πληρότητας αιτημάτων παρόχων δια βίου μάθησης, αναγγελιών, καθώς και επιτόπιων ελέγχων) του μητρώου αξιολογητών του ΕΟΠΠΕΠ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή στους ελέγχους είναι η παρακολούθηση εκπαιδευτικής ημερίδας με θέμα το θεσμικό πλαίσιο αδειοδότησης και τη διαδικασία διενέργειας επιτόπιων ελέγχων. Σε αυτό το πλαίσιο καλούνται οι αξιολογητές που είναι ενταγμένοι στα παραπάνω Υπομητρώα να δηλώσουν συμμετοχή για να παρακολουθήσουν ημερίδα εκπαίδευσης που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στις 25 και 26 Φεβρουαρίου 2016 απογευματινές ώρες.

Ο ακριβής τόπος και ώρα διεξαγωγής των εκπαιδευτικών ημερίδων θα σας κοινοποιηθούν σε επόμενη ενημέρωση.

Παρακαλώ να δηλώσετε συμμετοχή σε μία από τις δυο ημερομηνίες στο email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εκπαιδευτικό υλικό για τις ημερίδες μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ (Εγχειρίδιο Κτιριακών Δομών του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.).

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση στο email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.