Το Εθνικό Κέντρο Europass Ελλάδος - ΕΟΠΠΕΠ διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο για το ευρύ κοινό (μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές, αποφοίτους κλπ) με τίτλο: Europass: Kάνε το επόμενο βήμα για τη σταδιοδρομία σου.

Ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα παρουσιάσουν τις δυνατότητες του νέου Europass, τη σημασία των δεξιοτήτων και της κινητικότητας, ενώ θα δοθούν και χρήσιμες συμβουλές για μια επιτυχημένη συνέντευξη εργασίας (μια ομιλία θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά).

Το webinar θα λάβει χώρα την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021, στις 16.00 - 18.00 μ.μ. διαδικτυακά στην πλατφόρμα zoom.

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας στον σύνδεσμο https://forms.gle/MYBFv4p3AYHW9f1F6

Δείτε την ανακοίνωση και το πρόγραμμα του σεμιναρίου.

Η εκδήλωση υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος δράσεων του ΕΟΠΠΕΠ στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Europass για την τριετία 2018-2020.


Με επιτυχία διοργανώθηκε από τον ΕΟΠΠΕΠ στις 5-6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020 το πρώτο διαδικτυακό διήμερο ευρωπαϊκό συνέδριο/ επιμορφωτικό σεμινάριομε θέμα “ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΩΣ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Ο ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ”, στο πλαίσιο των δράσεων των προγραμμάτων Euroguidance και Europass για την τριετία 2018-2020.

Η Διεύθυνση Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. διοργανώνει διήμερο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ - ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ με θέμα “ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΩΣ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Ο ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ” στις 5-6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Το συνέδριο - σεμινάριο απευθύνεται σε συμβούλους σταδιοδρομίας / επαγγελματικού προσανατολισμού του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και σχετικούς φορείς και διαμορφωτές πολιτικής στη συμβουλευτική σταδιοδρομίας με στόχο να υποστηρίξει την ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων και την εφαρμογή καινοτόμων βιωματικών μεθόδων σε θέματα προετοιμασίας των νέων για τα επαγγέλματα και την αγορά εργασίας, αλλά και να προωθήσει την ανταλλαγή καλών πρακτικών και πολιτικών με άλλες ευρωπαϊκές χώρες με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών επαγγελματικού προσανατολισμού. 

Η εκδήλωση υλοποιείται στο πλαίσιο των προγραμμάτων δράσεων του ΕΟΠΠΕΠ στα Ευρωπαϊκά Δίκτυα Euroguidance και Europass και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά. 

Για το πρόγραμμα του συνεδρίου καθώς και για την δήλωση συμμετοχής παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής πατώντας εδώ:

https://eoppep.events.podimatas.gr/

 

Σε ζεστό κλίμα, η Διοίκηση και το προσωπικό του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, ανταλλάσσοντας ευχές για τον καινούργιο χρόνο.
Η Υπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως, ο Γ.Γ. Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης κ. Γεώργιος Βούτσινος, και η Γ.Γ. Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής κα Αναστασία Γκίκα τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, δηλώνοντας εμπράκτως την στήριξη στο έργο και τα στελέχη του Οργανισμού, ο οποίος εισέρχεται σε πορεία σταθερής ανάπτυξης.

 

yp 2genikoi yp 2genikoi
photo4 yp 2genikoi