Ξεκίνησε κανονικά η υποβολή των αιτήσεων για τις εξετάσεις πιστοποίησης αποφοίτων ΙΕΚ και ΣΕΚ την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, διαδικασία η οποία θα ολοκληρωθεί στις 20 Δεκεμβρίου - προσοχή! τελευταία ημέρα πληρωμής παραβόλων είναι η 19η Δεκεμβρίου.

Περισσότερα

Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) ανακοινώνει τη συνέχιση του Πρακτικού Μέρους των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης της 1ης εξεταστικής περιόδου 2021, των ειδικοτήτων Ι.Ε.Κ. «Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών (Ε.Υ.Ο.Α.Μ) (Ν.2009/1992 και Ν. 4186/2013)» για την κατηγορία Οχήματος CE στα Εξεταστικά Κέντρα Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Δημοσιεύθηκε χθες η κοινή υπουργική απόφαση του συστήματος πιστοποίησης επαγγελματικής επάρκειας Κομμωτών - Κουρέων και Τεχνιτών Περιποίησης Χεριών και Ποδιών (δείτε ΦΕΚ 5854/17-11-2022) που περιγράφει αναλυτικά τη διαδικασία και το περιεχόμενο των εξετάσεων καθώς και τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να αποστείλουν οι υποψήφιοι, ψηφιακά, μετά από σχετική ανακοίνωση και την τράπεζα Θεμάτων που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.  το επόμενο διάστημα.


Από 24 Νοεμβρίου έως 20 Δεκεμβρίου 2022, ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. θα υποδέχεται ηλεκτρονικά τις αιτήσεις των υποψηφίων για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Ι.Ε.Κ./Σ.Ε.Κ. 2022-2023.


Προχωρώντας στον ψηφιακό μετασχηματισμό του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., και με κεντρικό μας μέλημα την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη, λειτουργεί από σήμερα η νέα ηλεκτρονική υπηρεσία «e-ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ-Ηλεκτρονική Θυρίδα Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π, ως κομβική διαδικτυακή εφαρμογή για τη βελτίωση της επικοινωνίας με τους πολίτες, τη μείωση της γραφειοκρατίας και τη διευκόλυνση των χρηστών των υπηρεσιών του Οργανισμού.


Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί
η έναρξη της διαδικασίας για την υποβολή αιτήσεων των υποψηφίων στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Ι.Ε.Κ./Σ.Ε.Κ. του 2022-2023.