• Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία: Ο τριτοβάθμιος κοινωνικοσυνδικαλιστικός φορέας του αναπηρικού κινήματος της χώρας και παρέχει πληροφόρηση και σύνδεση με τους φορείς και συλλόγους αναπηρίας σε όλη τη χώρα.
  • Διαδικτυακή πύλη για ΑμεΑ του Εθνικού κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
  • Ιστοσελίδα για θέματα αναπηρίας από την ελληνική και ξένη βιβλιογραφία, και ηλεκτρονική παρουσίαση του περιοδικού «Αναπηρία Τώρα» με υλικό για την απασχόληση και την επιχειρηματικότητα.
  • Το blog των ΑμεΑ.
  • Υπάρχουν διάφορες ευκαιρίες για σένα να ασχοληθείς με δημιουργικές δραστηριότητες όπως αθλητισμό, χορό, εικαστικά, ιππασία κλπ. ανάλογα με τις δυνατότητές σου και τα ενδιαφέντά σου. Βρες σχετικές πληροφορίες για διοργανώσεις και αγωνίσματα που απευθύνoνται σε άτομα με αναπηρίες στην Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ατόμων με αναπηρίες ή εναλλακτικά μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής. Φορείς για  δημιουργικές δραστηριότητες μπορείς να δεις εδώ και εδώ.

"Το παρόν συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και εθνικούς πόρους στο πλαίσιο της πράξης «Διαδικτυακή Διαδραστική Πύλη Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού για εφήβους στους άξονες προτεραιότητας 4,5,6 - οριζόντια πράξη» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση»."