Τι συμβαίνει / πού συμβαίνει

Το Let's Go Study Australia διοργανώνει δωρεάν ενημερωτικές εκδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με θέμα: Σπουδές & Εργασία στην Αυστραλία.

 

Οι δύο εκδηλώσεις απευθύνονται σε όσους ενδιαφέρονται να μεταβούν στην Αυστραλία με φοιτητική Visa και είναι 18 – 45 ετών. Η φοιτητική Visa δίνει νόμιμο δικαίωμα εργασίας Part Time όλο το έτος + Full Time κατά την διάρκεια των διακοπών. Η φοιτητική Visa, επίσης, προϋποθέτει την παρακολούθηση κάποιου Προγράμματος Σπουδών, από απλή παρακολούθηση μαθημάτων αγγλικής γλώσσας έως & απόκτηση πτυχίου.

Θεματολογία Ημερίδων

Διαδικασία μετάβασης στην Αυστραλία με Φοιτητική Visa
Πλεονεκτήματα φοιτητικής Visas
Παρουσίαση Υπηρεσιών Let's Go Study Australia
Ερωτήσεις - Απαντήσεις

 

Ενημερωτική Εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη

Χώρος Διεξαγωγής: Ξενοδοχείο Daios Luxury Living - Λεωφόρος Νίκης 59 (Παραλία) - Θεσσαλονίκη
Ημερομηνία & Ώρες: 24 Σεπτεμβρίου 2014, 18.30 - 19.30 

Στην Ημερίδα θα παραβρεθεί από την Αυστραλία o ακαδημαϊκός υπεύθυνος του AIPE College για να παρουσιάσει τα προγράμματα Σπουδών της Σχολής.

 

Ενημερωτική Εκδήλωση στην Αθήνα

Χώρος Διεξαγωγής: Ξενοδοχείο N.J.V. Athens Plaza - Πλατεία Συντάγματος - Αθήνα
Ημερομηνία & Ώρες: 29 Σεπτεμβρίου 2014, 18.00 - 19.30 

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

"Το παρόν συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και εθνικούς πόρους στο πλαίσιο της πράξης «Διαδικτυακή Διαδραστική Πύλη Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού για εφήβους στους άξονες προτεραιότητας 4,5,6 - οριζόντια πράξη» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση»."