Τι συμβαίνει / πού συμβαίνει

H QS World Grad School Tour είναι η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση πανεπιστημίων στον κόσμο για μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα. Στη χώρα μας, η έκθεση θα διοργανωθεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις 20 και 21 Οκτωβρίου αντίστοιχα. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου, να μιλήσουν με τους υπεύθυνους εγγραφών και να ενημερωθούν για μεταπτυχιακά προγράμματα.

Τι προσφέρει η έκθεση;

H QS World Grad School Tour είναι μια καλή ευκαιρία για να μάθετε τα πάντα σχετικά με το κόστος των μεταπτυχιακών σπουδών, το κόστος διαμονής και διαβίωσης, την φοιτητική ζωή στο πανεπιστήμιο καθώς και τις προοπτικές καριέρας μετά την ολοκλήρωση των σπουδών.

Επιπλέον οφέλη:

- Σεμινάρια και info sessions από κορυφαία πανεπιστήμια
- Πληροφορίες για IELTS από το British Council
- QS Υποτροφίες για μεταπτυχιακά ύψους $1.700.000 εκ.
- Yποτροφίες για GRE, GMAT, TOEFL και IELTS για επισκέπτες της έκθεσης
- 100 αντίτυπα του οδηγού για μεταπτυχιακά της QS, QS Top Grad School Guide
 
 
Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την έκθεση στην Αθήνα πατήστε εδώ και για την έκθεση στη Θεσσαλονίκη εδώ

"Το παρόν συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και εθνικούς πόρους στο πλαίσιο της πράξης «Διαδικτυακή Διαδραστική Πύλη Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού για εφήβους στους άξονες προτεραιότητας 4,5,6 - οριζόντια πράξη» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση»."