Τι συμβαίνει / πού συμβαίνει

Στις  06-07-08 Μαρτίου 2015 θα πραγματοποιηθεί η 17η Διεθνής Έκθεση για την Εκπαίδευση και την Εργασία (http://www.ekpaidefsi.gr), στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, η οποία διοργανώνεται από την εταιρία Quality Business Events.

 

H έκθεση τελεί υπό την Αιγίδα του Yπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων, της Γενικής Γραμματείας Nέας Γενιάς του Δήμου Aθηναίων και του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας.

Στην έκθεση συμμετέχουν 120 εκθέτες από την Eλλάδα και το εξωτερικό, μεταξύ των οποίων Πανεπιστήμια, Tεχνολογικά Eκπαιδευτικά Iδρύματα, Στρατιωτικές Σχολές, Δημόσιοι Φορείς, αρμόδιοι για θέματα εκπαίδευσης και κατάρτισης, Μορφωτικά Τμήματα Ξένων Πρεσβειών, Ιδιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Κέντρα Ξένων Γλωσσών κ.α.

Στόχος της έκθεσης είναι η ενημέρωση του κοινού σχετικά με τις επιλογές που προσφέρονται σήμερα για σπουδές στην Eλλάδα και το εξωτερικό.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικούς και οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι:

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015: 10:00-20:00 (Εθνικός Τομέας)

Σάββατο 7 & Κυριακή 8 Μαρτίου 2015: 12:00-20:00 (Εθνικός & Διεθνής Τομέας)

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

"Το παρόν συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και εθνικούς πόρους στο πλαίσιο της πράξης «Διαδικτυακή Διαδραστική Πύλη Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού για εφήβους στους άξονες προτεραιότητας 4,5,6 - οριζόντια πράξη» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση»."