Τι συμβαίνει / πού συμβαίνει

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών εγκαινιάζει μια νέα δράση ενημέρωσης και συμβουλευτικής γύρω από θέματα που αφορούν στις σπουδές στο Πανεπιστήμιο. Απευθυνόμενο στους υποψήφιους φοιτητές που το προσεγγίζουν, το Γραφείο Διασύνδεσης θα κάνει μια εκ των έσω ενημέρωση σε όλους τους ενδιαφερόμενους για τα επιστημονικά αντικείμενα τα οποία υπηρετεί και προσφέρει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο σύνολο των οκτώ προπτυχιακών του Τμημάτων.

 

Η περίοδος που θα προσφέρεται η δράση συμβουλευτικής θα είναι όλο το διάστημα που οι υποψήφιοι φοιτητές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης θα έχουν στη διάθεσή τους για να καταθέτουν μηχανογραφικά δελτία, δηλαδή από 15 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου 2015.

 

Καθημερινά το Γραφείο Διασύνδεσης ΟΠΑ θα παρέχει πληροφόρηση και θα απαντά στα ερωτήματα των υποψηφίων φοιτητών κατά τις ώρες 13:00 - 15:00, Δευτέρα έως Παρασκευή. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προσεγγίσουν το Γραφείο Διασύνδεσης ΟΠΑ για τη συγκεκριμένη δράση στην τηλεφωνική γραμμή 210 8203 220 και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

"Το παρόν συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και εθνικούς πόρους στο πλαίσιο της πράξης «Διαδικτυακή Διαδραστική Πύλη Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού για εφήβους στους άξονες προτεραιότητας 4,5,6 - οριζόντια πράξη» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση»."