Skip to main content

Συνάντηση ΕΟΠΠΕΠ με τη ΓΣΕΒΕΕ για τις Εξετάσεις Κομμωτών-Κουρέων και Τεχνιτών Περιποίησης Άκρων

Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας μεταξύ της Διοίκησης του ΕΟΠΠΕΠ και της ΓΣΕΒΕΕ για τις επικείμενες εξετάσεις πιστοποίησης επαγγελματικής επάρκειας κομμωτών – κουρέων και τεχνιτών περιποίησης άκρων που θα πραγματοποιηθούν σε όλη την Ελλάδα.

Στη συνάντηση παρεβρέθηκαν ο πρόεδρος του ΔΣ κ Σπύρος Χρυσανθόπουλος με τη Διευθύνουσα Σύμβουλο, κα Γεωργία Ρεμπούτσικα και τον κοινό Εκπρόσωπο των εργοδοτών στη Διοίκηση του ΕΟΠΠΕΠ, κ. Ιωάννης Παπαργύρης οι οποίοι συζήτησαν διεξοδικά με τον Πρόεδρο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), κ Γιώργο Καββαθά θέματα διοργάνωσης των επικείμενων εξετάσεων.

Παρούσα στη συνάντηση ήταν η Διευθύντρια του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ κα Νατάσα Αυλωνίτου καθώς και η Πρόεδρος της της Κλαδικής Ομοσπονδίας Κουρέων Κομμωτών Καταστηματαρχών Ελλάδος (ΚΟΚΚΚΕ), κυρία Μαρία Σωτηροπούλου.

Οι Εκπρόσωποι των δυο φορέων συζήτησαν το χρονοδιάγραμμα και τον προγραμματισμό των εξετάσεων πιστοποίησης που εκκρεμούν αναφορικά με την πιστοποίησης επαγγελματικής επάρκειας κομμωτών – κουρέων και τεχνιτών περιποίησης άκρων που θα πραγματοποιηθούν σε όλη την Ελλάδα το επόμενο διάστημα.

IMG 7602



Κοινοποίηση σε