Skip to main content

Συμμετοχή της Διευθύνουσας Συμβούλου του ΕΟΠΠΕΠ κας Ρεμπούτσικα Γεωργίας σε εκδήλωση στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου ENTRnet

Σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ΔΥΠΑ και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διάχυσης των αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού έργου ENTRnet, παρευρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΕΟΠΠΕΠ κα Ρεμπούτσικα Γεωργία.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του έργου ENTRnet, στο οποίο συμμετέχουν ως εταίροι από την Ελλάδα ο ΕΟΠΠΕΠ, η ΔΥΠΑ και η ΓΣΕΒΕΕ. Ειδικότερα, παρουσιάστηκαν το Ελληνικό Δίκτυο Φορέων Εκπαίδευσης Ενηλίκων στην Επιχειρηματικότητα, το Ελληνικό Σχέδιο Δράσης του Δικτύου καθώς και η πλατφόρμα ασύγχρονης ηλεκτρονικής μάθησης, την οποία ανέπτυξε ο ΕΟΠΠΕΠ, ως εταίρος του έργου ENTRnet.

Η κα Ρεμπούτσικα υπογράμμισε τη σημαντικότητα των Εκπαιδευτών Ενηλίκων στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας. Ο ρόλος του ΕΟΠΠΕΠ είναι κάτι από παραπάνω από νευραλγικός τόνισε η κα Ρεμπούτσικα και στόχος μας είναι να πετύχουμε την αποτελεσματική σύνδεση των αναγκών της αγοράς εργασίας με το σύστημα της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στη χώρα μας.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε ο Διοικητής της ΔΥΠΑ κος Σπύρος Πρωτοψάλτης, ο οποίος αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο της συνεργασίας της ΔΥΠΑ και του ΕΟΠΠΕΠ, καθώς και ο Α ’Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ και μέλος του ΔΣ του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, κος Ιωάννης Βαφειαδακης.



Κοινοποίηση σε