Skip to main content

Άλλος ένας κύκλος εξετάσεων για το «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας» ολοκληρώθηκε χθες


Το Εξεταστικό Κέντρο, που λειτούργησε στην ΕΠΑ.Σ. Ρέντη, επισκέφτηκε, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΕΟΠΠΕΠ Γεωργία Ρεμπούτσικα, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων Πιστοποίησης Επαγγελματιών οι οποίοι δε διαθέτουν Αναγνωρισμένο Επαγγελματικό Τίτλο της Ειδικότητας «ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ» 2ης Περιόδου 2023.

Οι εξετάσεις, που υλοποιούνται σε συνεργασία του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) και του Κέντρου Μελετών Ασφαλείας (ΚΕ.ΜΕ.Α.), διενεργήθηκαν με το νέο κανονιστικό πλαίσιο και ολοκληρώθηκαν με τη συμμετοχή συνολικά, 1435 υποψηφίων για το Θεωρητικό και Πρακτικό μέρος στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο της Κρήτης.

Η κα Ρεμπούτσικα ενημερώθηκε από την υπεύθυνη του εξεταστικού για την ομαλή εξέλιξη της διαδικασίας και συζήτησε με μέλη της Επιτροπής εξετάσεων σχετικά με τις βελτιώσεις της εξεταστικής διαδικασίας και την αποτελεσματικότητα του νέου πλαισίου.

Οι επιτυχόντες στις εξετάσεις πιστοποίησης επαγγελματικής κατάρτισης «Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας» λαμβάνουν τίτλο επαγγελματικής κατάρτισης (Πιστοποίηση Επάρκειας) που είναι απαραίτητος για την έκδοση άδειας εργασίας Α΄ κατηγορίας Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας (άρθρο 3 ν.2518/1997).




Κοινοποίηση σε