Skip to main content

Εκδήλωση με τίτλο «Ημέρα Ανάπτυξης Σταδιοδρομίας και Επαναπροσανατολισμού»


Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) προσκαλεί τους νέους, μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές, εργαζόμενους και ανέργους, στην εκδήλωση που διοργανώνει με το Δήμο Γλυφάδας, με θέμα «Ημέρα Ανάπτυξης Σταδιοδρομίας και Επαναπροσανατολισμού», την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014, στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας, Σ. Καράγιωργα 2 και Λ. Ποσειδώνος.

Στελέχη του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. θα βρίσκονται εκεί από τις 11.00 έως 19.00 να σας ενημερώσουν για τα δωρεάν σύγχρονα εργαλεία επαγγελματικού προσανατολισμού και τα Έγγραφα Europass, να σας πλοηγήσουν στις διαδικτυακές πύλες και να σας συμβουλεύσουν στις αναζητήσεις σας για εκπαιδευτικές και επαγγελματικές ευκαιρίες.

  • Θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε πώς φτιάχνεται ο Ατομικός Φάκελος Σχεδιασμού Σταδιοδρομίας για ν’ αναδείξετε τα προσόντα σας.
  • Θα μπορείτε να συμπληρώσετε ένα on line τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού.
  • Θα έχετε τη δυνατότητα να συμπληρώσετε το Europass CV και το Europass Διαβατήριο Γλωσσών. 

Σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού και Europass θα σας μάθουν τρόπους και θα σας δείξουν μυστικά για την καλύτερη παρουσίαση των προσόντων σας και πολλά ακόμη.

Η δράση αυτή υλοποιείται με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ - Euroguidance – Europass.

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.



Κοινοποίηση σε