Skip to main content

2ο Επιμορφωτικό Βιωματικό Εργαστήριο


από συμβούλους για συμβούλους …..από συμβουλευόμενους για συμβουλευόμενους

Ψυχοκοινωνική υποστήριξη ομηλίκων - ομοτίμων (peer support) στη Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας

Εισηγητές:          Φωτεινή Λέκκα, Ψυχολόγος (MSc, PhD) Γιώργος Ευσταθίου, Ψυχολόγος (MSc, PhD)

Πέμπτη 11/12/2014

Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 41,  Ν, Ιωνία, Αττική

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.), στο πλαίσιο των δράσεών του ως Κέντρο Euroguidance της Ελλάδας και των αρμοδιοτήτων του για την υλοποίηση επιμορφωτικών δράσεων αναβάθμισης των δεξιοτήτων των συμβούλων επαγγελματικού προσανατολισμού/σταδιοδρομίας και κύκλου επιμορφωτικών βιωματικών εργαστηρίων σε εξειδικευμένα θέματα, μεθόδους και τεχνικές στη Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας με τη συμμετοχή εξειδικευμένων εισηγητών, διοργανώνει την Πέμπτη 11/12/2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 41,  Ν, Ιωνία, Αττική το 2ο Επιμορφωτικό Βιωματικό Εργαστήριο με τίτλο «από συμβούλους για συμβούλους …..από συμβουλευόμενους για συμβουλευόμενους» - Ψυχοκοινωνική υποστήριξη ομηλίκων - ομοτίμων (peer support) στη Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας με εισηγητές τους κ.κ. Φωτεινή Λέκκα, Ψυχολόγο (MSc, PhD) και Γιώργο Ευσταθίου, Ψυχολόγο (MSc, PhD).

 

Το Εργαστήριο απευθύνεται σε Σύμβουλους Επαγγελματικού Προσανατολισμού / Σταδιοδρομίας, Εργασιακούς Σύμβουλους και άλλους συναφείς επιστήμονες που εργάζονται σε σχετικές υπηρεσίες στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

 

Λόγω περιορισμένων θέσεων και εξειδικευμένου θέματος θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και θα γίνουν δεκτοί ενδιαφερόμενοι με συναφείς τίτλους σπουδών και σχετική εμπειρία.

Για την εξασφάλιση της θέσης συμμετοχής σας παρακαλούμε να αποστείλετε το συνημμένο έντυπο συμμετοχής συμπληρωμένο το αργότερο μέχρι τις 5/12/2014 στη Διεύθυνση Συμβουλευτικής Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. μέσω fax στο 210 2709178 ή στο e-mail Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διευκρινίσεις και πληροφορίες επικοινωνείτε στο τηλ. 210 2709183 ή στο 210 2709184

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ    ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  



Κοινοποίηση σε