Skip to main content

Ανακοίνωση για την απονομή - χορήγηση Διπλωμάτων στους επιτυχόντες των εξετάσεων πιστοποίησης αποφοίτων ΙΕΚ 2018 της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας


Ο Πρόεδρος και η Διευθύνουσα σύμβουλος του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. στην προσπάθεια τους να διευκολύνουν τους επιτυχόντες και επιτυχούσες στις εξετάσεις πιστοποίησης αποφοίτων ΙΕΚ περιόδου 2018 να παραλάβουν τα Διπλώματα τους και να τους απαλλάξουν από την ταλαιπωρία της αυτοπρόσωπης παραλαβής τους από τα γραφεία του Οργανισμού στην Αθήνα ή από το κόστος της αποστολής τους με ταχυμεταφορά, οργάνωσαν χθες Κυριακή 17 Μαρτίου στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης την απονομή-παραλαβή τους.

Δυστυχώς, απρόβλεπτα οργανωτικά προβλήματα σε συνδυασμό με το απρόσμενα μεγάλο πλήθος των προσελθόντων (πλέον των 2000 ατόμων) είχε ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των αποφοίτων, των συνοδών τους, αλλά και των προσκεκλημένων στην πολύωρη, όπως εξελίχθηκε, αυτή διαδικασία.

Προσωπικά, αλλά και από μέρους της Διοίκησης του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία αυτή από όλους και όλες τους αποφοίτους, τους συνοδούς τους και τους προσκεκλημένους, που προσήλθαν στη διοργάνωση και ελπίζουμε στην κατανόηση τους.

Παράλληλα, ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους τους υπαλλήλους του Οργανισμού που εργάσθηκαν πέρα από τις υποχρεώσεις τους για την έκδοση των διπλωμάτων αυτών και όσες και όσους συνέβαλαν εθελοντικά στην παράδοση των διπλωμάτων στους δικαιούχους υποστηρίζοντας το έργο του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Σημειώνουμε ως θετικό αποτέλεσμα, την παραλαβή 1.200 διπλωμάτων από τους δικαιούχους που προσήλθαν χθες στη διοργάνωση της Θεσσαλονίκης και υποσχόμαστε στο μέτρο των δυνατοτήτων και αρμοδιοτήτων μας να κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να αποφευχθεί η δημιουργία παρόμοιων καταστάσεων στη οργάνωση των εκδηλώσεων, οι οποίες προγραμματίζονται και θα πραγματοποιηθούν στο επόμενο χρονικό διάστημα και σε άλλες πόλεις στις οποίες λειτούργησαν εξεταστικά κέντρα των εξετάσεων πιστοποίησης αποφοίτων ΙΕΚ περιόδου 2018.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

καθ. Βασ. Δαγδιλέλης

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Δρ. Ελένη Γιαννακοπούλου



Κοινοποίηση σε