Skip to main content

Εκδήλωση απονομής Διπλωμάτων στους επιτυχόντες και επιτυχούσες στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ Περιόδου 2018 της Περιφέρειας Αττικής


eoppep ptyxiaaigaleo

Περισσότεροι από 1.500 απόφοιτοι Δημοσίων και Ιδιωτικών ΙΕΚ που συμμετείχαν επιτυχώς στις εξετάσεις πιστοποίησης του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) περιόδου 2018 παρέλαβαν χθες (26/3/2019) τα Διπλώματα τους συνοδευόμενοι από φίλους και συγγενείς τους σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε η Διοίκηση του Οργανισμού στο Δημόσιο ΙΕΚ Αιγάλεω.

Τα Διπλώματα αυτά, επιπέδου 5, σύμφωνα με την κατάταξη του Εθνικού και του Ευρωπαϊκού Πλαισίου προσόντων, δίνουν στους κατόχους τους τα αντίστοιχα επαγγελματικά δικαιώματα και συμβάλλουν στην ομαλή ένταξη τους στην αγορά εργασίας.

Η σύντομη τελετή, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΙΕΚ Αιγάλεω και συντόνισε ο Διευθυντής του ΙΕΚ Αιγάλεω κ. Δημήτρης Κυριακός άνοιξαν με σύντομες ομιλίες για τη διαδικασία των εξετάσεων πιστοποίησης η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Δρ. Ελένη Γιαννακοπούλου, η Προϊσταμένη της Δ/νσης Πιστοποίησης Προσόντων κα Αγγελική Αθανασούλη και ο Προϊστάμενος του αντίστοιχου Τμήματος κ. Κων/νος Παπαευσταθίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, απεύθυναν χαιρετισμό και απένειμαν Διπλώματα στους πιστοποιημένους απόφοιτους ΙΕΚ ο βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Θηβαίος εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Νίκο Βούτση, ο οποίος υπογράμμισε τις ενέργειες της κυβέρνησης που με συγκεκριμένα βήματα αναβάθμισε και ανάπτυξε την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Χαρά Καφαντάρη, η οποία αναφέρθηκε στη σημασία της επαγγελματικής κατάρτισης για την εθνική οικονομία, ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημήτρης Μπίρμπας, ο οποίος εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός ότι η απονομή διπλωμάτων αποφοίτων ΙΕΚ της Αττικής πραγματοποιήθηκε στο Αιγάλεω, η Αντιδήμαρχος Αιγάλεω κα Γιάννα Χριστόγλου, ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Διευθυντών Δημοσίων ΙΕΚ και Διευθυντής του ΙΕΚ Χαϊδαρίου κ. Αναστάσιος Κακούρος, ο Διευθυντής του ΙΕΚ Περιστερίου κ. Παν. Καλαμπαλίκης και η κα Εριφύλη Νοταρά μέλος του Δ.Σ. του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Η Διοίκηση του Οργανισμού συγχαίρει και εύχεται καλή σταδιοδρομία στις επιτυχούσες και στους επιτυχόντες στις εξετάσεις πιστοποίησης.

Επίσης, ευχαριστεί θερμά τους εκπαιδευτικούς και το προσωπικό του ΙΕΚ Αιγάλεω, τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., οι οποίοι συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία της πολυπληθούς αυτής εκδήλωσης.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.                                                    Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

    καθ. Βασ. Δαγδιλέλης                                                                         Δρ. Ελένη Γιαννακοπούλου



Κοινοποίηση σε