Skip to main content

Ενημερωτική Ημερίδα για τους συμβούλους σταδιοδρομίας των Κέντρων Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) και τα στελέχη των Περιφερειακών Κέντρων Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων


Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) στο πλαίσιο των δράσεών του ως Κέντρο Euroguidance της Ελλάδας και των αρμοδιοτήτων του για την υλοποίηση δράσεων δικτύωσης των επαγγελματιών συμβουλευτικής σταδιοδρομίας και αναβάθμισης των δεξιοτήτων τους, διοργανώνει την Τετάρτη 29/05/2019, ενημερωτική ημερίδα για τους συμβούλους σταδιοδρομίας των Κέντρων Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) και τα Στελέχη των Περιφερειακών Κέντρων Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) που συντονίζουν τα Κ.Ε.Σ.Υ.

Προκειμένου να συμμετέχετε στην εν λόγω εκδήλωση παρακαλούμε να αποστείλετε συμπληρωμένη τη συνημμένη αίτηση συμμετοχής έως τις 18/5/2019 στα εξής e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
H εκδήλωση απευθύνεται αποκλειστικά σε στελέχη Κ.Ε.Σ.Υ. και ΠΕ.Κ.Ε.Σ. και δεν θα γίνουν δεκτές αιτήσεις συμμετοχής ατόμων που δεν υπηρετούν στην παρούσα φάση στις εν λόγω δομές.

Για να δείτε την ανακοίνωση πατήστε εδώ.
Για την αίτηση συμμετοχής στην ημερίδα πατήστε εδώ.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΚΕΣΥ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ

Διευκρινίζεται ότι στην ημερίδα μπορούν να συμμετέχουν εκτός από τους Συμβούλους Σταδιοδρομίας και οι Προϊστάμενοι των ΚΕΣΥ. Ωστόσο, λόγω περιορισμένης χωρητικότητας της αίθουσας του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., οι συμμετοχές από κάθε ΚΕΣΥ, θα πρέπει να μην ξεπεράσουν τα 1 – 2 άτομα. Σε κάθε περίπτωση τα πορίσματα της ημερίδας, θα κοινοποιηθούν στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.



Κοινοποίηση σε