Skip to main content

Αποτελέσματα Εξετάσεων Πιστοποίησης 4ης Περιόδου 2019 των Επαγγελματιών οι οποίοι δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσ/κό Ιδ. Ασφάλειας» ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΚΚΡΕΜΕΙ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ/ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΟΠΛ/ΡΙΑΣ


Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) ανακοινώνει τα αποτελέσματα των Εξετάσεων Πιστοποίησης της 4ης Εξεταστικής Περιόδου 2019 των Επαγγελματιών, οι οποίοι δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας» - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΚΚΡΕΜΕΙ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ – ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ.

Οι Εξετάσεις διεξήχθησαν από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) σε συνεργασία με το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.).

Για να αναζητήσετε τα αποτελέσματα, πατήστε:
https://www.eoppep.gr/index.php/el/securityexams/examsresults

Για την πρόσβαση στα αποτελέσματα, αφού επιλέξετε στο πεδίο Εξεταστικής Περιόδου «4ης Περιόδου 2019», πληκτρολογείτε με κεφαλαία γράμματα, ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΝΟΜΑ, ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ και ημερομηνία γέννησης,ως εξής:

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΝΟΜΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ημ. Γέννησης

19/7/1970 

Η χορήγηση της Βεβαίωσης Επάρκειας θα πραγματοποιηθεί από το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας (ΚΕ.ΜΕ.Α.) σύμφωνα με τον τρόπο αποστολής/παραλαβής που έχετε επιλέξει κατά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής στις εξετάσεις πιστοποίησης.

Για την ημερομηνία και τον τρόπο αποστολής/παραλαβής της Βεβαίωσης Επάρκειας θα λάβετε προσωπικό μήνυμα (SMS) από το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.) στον αριθμό κινητού τηλεφώνου τον οποίο έχετε δηλώσει στην αίτηση συμμετοχής στις εξετάσεις.



Κοινοποίηση σε