Skip to main content

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΕΟΠΠΕΠ ανοίγει το θέμα σταδιακού εκσυγχρονισμού των Εξετάσεων Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων


Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΕΟΠΠΕΠ, κα Γεωργία Ρεμπούτσικα, μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωση για την έναρξη των αιτήσεων πιστοποίησης κομμωτών και τεχνιτών περιποίησης άκρων, ανοίγει διάλογο για την πιστοποίηση εκπαιδευτικής επάρκειας εκπαιδευτών ενηλίκων με ολιστική προσέγγιση.

Με αφορμή την πρόσφατη συμμετοχή της κας Ρεμπούτσικα στο 8ο Συνέδριο της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων, με θέμα: «Μάθηση και Αλλαγή» που διεξήχθη, ψηφιακά, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΕΟΠΠΕΠ ανακοίνωσε τη βούλησή της να προχωρήσει στις επικείμενες εξετάσεις πιστοποίησης με πιο απλοποιημένες εξεταστικές διαδικασίες, υπέρ των υποψηφίων. Στόχος είναι η περαιτέρω ψηφιακή ενίσχυση όλων των διαδικασιών και των εξετάσεων που διενεργεί ο ΕΟΠΠΕΠ.

Στο πλαίσιο αυτό η Διευθύνουσα Σύμβουλος, κα Ρεμπούτσικα, ξεκινώντας έναν κύκλο συζητήσεων με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη συναντήθηκε με στελέχη του ΕΟΠΠΕΠ με τον πρόεδρο της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων, κ. Κόκκο. Στη συζήτηση τέθηκαν από τη Διευθύνουσα όλα τα θέματα της πιστοποίησης εκπαιδευτικής επάρκειας, συμπεριλαμβανομένων και των απαραίτητων προϋποθέσεων συμμετοχής των υποψηφίων στη διαδικασία, των εκπαιδευτικών και επαγγελματικών διαδρομών που θα γίνονται αποδεκτές, του εκσυγχρονισμού της τράπεζας θεμάτων και τη δυνατότητα διαμόρφωσης ενός ευέλικτου σχήματος πιστοποίησης με επαναλαμβανόμενες τακτικές εξετάσεις.

meeting rempoutsika kokkos



Κοινοποίηση σε