Skip to main content

Ανακοίνωση για τους υποψήφιους της ειδικότητας Ι.Ε.Κ. «Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών» στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης, 1ης Περιόδου 2017


Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.), ενημερώνει ότι οι υποψήφιοι της ειδικότητας «Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών» για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ., 1ης Περιόδου 2017 που θα εξετασθούν στο Θεωρητικό Μέρος (γραπτά και προφορικά) διακρίνονται στις παρακάτω κατηγορίες:

Α. Οι απόφοιτοι της ειδικότητας Ε.Υ.Ο.Α.Μ. «παλαιού τύπου», οι οποίοι είναι κάτοχοι Βεβαίωσης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Β.Ε.Κ.) στην οποία αναγράφεται ότι ολοκλήρωσαν με επιτυχία πρόγραμμα κατάρτισης διάρκειας δύο (2) εξαμήνων, όπως προβλέπεται από το Ν. 2009/1992, εξετάζονται στα Θέματα Εξετάσεων Πιστοποίησης (κατάλογος ερωτήσεων), για την αναζήτηση των οποίων πατήστε εδώ.

Β. Οι απόφοιτοι της ειδικότητας Ε.Υ.Ο.Α.Μ. «νέου τύπου», οι οποίοι είναι κάτοχοι Βεβαίωσης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Β.Ε.Κ.) στην οποία αναγράφεται ότι ολοκλήρωσαν με επιτυχία, σύμφωνα με το νόμο 4186/2013 όπως συμπληρώθηκε, τροποποιήθηκε και ισχύει, το πρόγραμμα θεωρητικής και εργαστηριακής κατάρτισης, διάρκειας έως 1200 ώρες και την υποχρεωτική Πρακτική Άσκηση ή Μαθητεία διάρκειας 960 ωρών, εξετάζονται στα Θέματα Εξετάσεων Πιστοποίησης (κατάλογος ερωτήσεων), για την αναζήτηση των οποίων πατήστε εδώ.

Γ. Οι διπλωματούχοι μηχανικοί Ε.Μ.Π. ή άλλης ισότιμης σχολής, καθώς και οι πτυχιούχοι Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, Τμημάτων Μηχανολογίας, Ηλεκτρολογίας και Οχημάτων εξετάζονται στα Θέματα Εξετάσεων Πιστοποίησης (κατάλογος ερωτήσεων) της ειδικότητας Ε.Υ.Ο.Α.Μ. «νέου τύπου», για την αναζήτηση των οποίων πατήστε εδώ.



Κοινοποίηση σε