Skip to main content

Παράταση Υποβολής Αιτήσεων Συμμετοχής στις εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων ΙΕΚ και ΣΕΚ


Σε συνέχεια των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού COVID-19, ο ΕΟΠΠΕΠ ενημερώνει ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στις εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης των αποφοίτων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) και Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Ε.Κ.) παρατείνεται έως τις 30/4/2020.

Παράλληλα, ο Οργανισμός ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι για την υποστήριξή τους κατά τη διαδικασία υποβολής της αίτησης συμμετοχής θέτει στη διάθεση τους:
α. αναλυτικό Οδηγό Υποβολής της αίτησης τον οποίο θα πρέπει να μελετήσουν προσεκτικά πριν την έναρξη της διαδικασίας

Για τον Οδηγό Υποβολής πατήστε εδώ

β. κείμενο Συχνών Ερωτήσεων στο οποίο θα βρουν τις απαντήσεις σε πολλά από τα ερωτήματα σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής, αρχικά, στο Μητρώο Υποψηφίων του ΕΟΠΠΕΠ και την υποβολή, στη συνέχεια, της αίτησης για συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης 1ης περιόδου 2020.

Για τις Συχνές Ερωτήσεις πατήστε εδώ

Τέλος για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται, καθημερινά, 11:00 π.μ. - 2:00 μ.μ., στις τηλεφωνικές γραμμές 210 2709164, 210 2709165 και 210 2709172 ή να αποστέλλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε με κάθε μέσο

Ιωάννα Λυτρίβη

Διευθύνουσα Σύμβουλος ΕΟΠΠΕΠ



Κοινοποίηση σε