Skip to main content

Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων Ι.Ε.Κ. και Σ.Ε.Κ. 2020 Χορήγηση Βεβαίωσης Πιστοποίησης


Σε συνέχεια της ανακοίνωσης των Αποτελεσμάτων των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων ΙΕΚ και ΣΕΚ της 30ης Οκτωβρίου, σας ενημερώνουμε ότι ξεκινά η χορήγηση Βεβαίωσης Πιστοποίησης, στους δικαιούχους

Για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, η Βεβαίωση Πιστοποίησης χορηγείται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω του συνδέσμου: http://pistop.eoppep.gr/eop_c0059.php, ακολουθώντας τις Οδηγίες που αναγράφονται στην εφαρμογή.

 Υπενθυμίζεται ότι η Βεβαίωση Πιστοποίησης:

  • Για τους αποφοίτους Ι.Ε.Κ., επέχει θέση «Διπλώματος Επαγγελματικής Ειδικότητας, Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, επιπέδου 5»
  • Για τους αποφοίτους Σ.Ε.Κ., επέχει θέση «Πτυχίου Επαγγελματικής Ειδικότητας, Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, επιπέδου 3»

    Για την έκδοση και χορήγηση στους επιτυχόντες των Διπλωμάτων Επαγγελματικής Ειδικότητας, Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, επιπέδου 5 και των Πτυχίων Επαγγελματικής Ειδικότητας, Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, επιπέδου 3 θα ακολουθήσουν νεότερες ανακοινώσεις.

    Με την ευκαιρία της έκδοσης των Βεβαιώσεων Πιστοποίησης, παραθέτουμε, παρακάτω, ορισμένα αριθμητικά δεδομένα, σχετικά με τα αποτελέσματα των Εξετάσεων.

Σας ευχόμαστε και πάλι καλή σταδιοδρομία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Ιωάννα Λυτρίβη

 



Κοινοποίηση σε