Skip to main content

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ TOY ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΜΕΡΟΥΣ (ΟΧΗΜΑΤΩΝ) Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης 1ης εξεταστικής περιόδου 2020 των ειδικοτήτων Ι.Ε.Κ. «Εκπ. Υποψ. Οδ. Αυτ. & Μοτοσικλ.» και «Εκπ. Υποψ. Οδ. Αυτ. & Μοτοσικλ. (Ν. 4186/2013)»


Ανακοινώνονται τα Αποτελέσματα του Πρακτικού Μέρους (Οχήματα) των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης της 1ης εξεταστικής περιόδου 2020 των ειδικοτήτων Ι.Ε.Κ. «Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών» και «Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών (Ν. 4186/2013)», το οποίο διεξήχθη από 10.06.2021 έως και 25.10.2021 στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο Κρήτης.

Για να δείτε τις Καταστάσεις Επιτυχόντων του Πρακτικού Μέρους, σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων (A, B, C, D, CE) της ειδικοτήτας Ι.Ε.Κ. «Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών» πατήστε εδώ και για την ειδικοτήτα Ι.Ε.Κ.«Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών (Ν. 4186/2013)» πατήστε εδώ.

Στους επιτυχόντες χορηγείται:

  • Δίπλωμα Επαγγελματικής Ειδικότητας Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 5 και
  • Βεβαίωση Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ.,

η οποία επέχει θέση Διπλώματος και στην οποία αναγράφεται ο μέσος όρος της βαθμολογίας του Θεωρητικού και του Πρακτικού Μέρους των εξετάσεων. Βεβαίωση Πιστοποίησης δύναται να χορηγείται και μετά την έκδοση και χορήγηση του Διπλώματος, με την υποβολή αίτησης του ενδιαφερομένου.

Για το υπόδειγμα της Αίτησης χορήγησης Βεβαίωσης Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ. πατήστε εδώ.

Η συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη αίτηση αποστέλλεται στον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.), μόνο ηλεκτρονικά στο πρωτόκολλο του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. στην ηλ. διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ως ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων ορίζεται η Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.
& ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Κ.

ΙΩΑΝΝΑ ΛΥΤΡΙΒΗ



Κοινοποίηση σε