Skip to main content

Ολοκληρώνεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης αποφοίτων Ι.Ε.Κ. και Σ.Ε.Κ


Ολοκληρώνεται σήμερα η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για συμμετοχή στις Εξετάσεις Πιστοποίησης αποφοίτων Ι.Ε.Κ. και Σ.Ε.Κ..
Ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. έλαβε περισσότερες από 12.500 αιτήσεις σε παραπάνω από 180 ειδικότητες. Ενημερώνουμε τους υποψηφίους ότι η διενέργεια ελέγχου πληρότητας των αιτήσεων έχει ήδη ξεκινήσει. Για το αποτέλεσμα ελέγχου της αίτησής σας θα ενημερώνεστε μέσω του προσωπικού σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

Ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. θα επικοινωνεί μαζί σας στο e-mail σας για τυχόν διευκρινίσεις ή συμπληρωματικά στοιχεία. Εφόσον σας ζητηθούν, παρακαλούμε να τα αποστέλλετε μέσω της υπηρεσίας e-Πρωτοκόλλο - Ηλεκτρονική Θυρίδα Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., επιλέγοντας την κατηγορία «ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΙΣΟΤΙΜΙΩΝ» και θέμα «ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ (ΙΕΚ, ΣΕΚ, ΕΠΑΛ, ΨΥΚΤΙΚΟΙ)» αναγράφοντας στην περιγραφή τα κάτωθι: «Εξετάσεις Ι.Ε.Κ., "Συμπληρωματικά" ΑΦΜ Υποψηφίου, Ονοματεπώνυμο Υποψηφίου", πατώντας εδώ.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εξετάσεων θα ανακοινωθεί για όλες τις ειδικότητες στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η διενέργεια του παραπάνω ελέγχου. Το διάστημα αυτό μπορείτε να το αξιοποιήσετε για την καλύτερη προετοιμασία σας.Υπενθυμίζουμε ότι στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να βρείτε χρήσιμο υλικό για τις εξετάσεις: Θέματα Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κατάλογος Ερωτήσεων), πατώντας εδώ
Σημειώνουμε τέλος ότι ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν θα λάβει υπόψη στοιχεία ή αιτήματα που αποστέλλονται σε άλλες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mails), εκτός από το e-Πρωτοκόλλο - Ηλεκτρονική Θυρίδα Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., στο οποίο υποβάλατε την αίτησή σας.

Καλές γιορτές, με υγεία!

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Ιωάννα Λυτρίβη



Κοινοποίηση σε