Skip to main content

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ (WEBINAR)


O Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει ενημερωτικό διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: «Αναγνωρίζω τα προσόντα μου και προσανατολίζομαι στον δρόμο της σταδιοδρομίας. Εθνικές και Ευρωπαϊκές δράσεις και εργαλεία του ΕΟΠΠΕΠ για την υποστήριξη των φοιτητών και αποφοίτων».

O σκοπός του συγκεκριμένου ενημερωτικού σεμιναρίου είναι να καταστήσει σαφή την συνεισφορά του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων, κυρίως σε θέματα μετακίνησης των αποφοίτων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επιπροσθέτως, θα διαλευκάνει ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την επαγγελματική αβεβαιότητα και τον επαγγελματικό προσανατολισμό καθώς και τις μεταβάσεις σταδιοδρομίας.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Μαΐου 2021 και ώρα 17:00-19:00.

Η παρακολούθηση του ενημερωτικού σεμιναρίου, θα γίνει μέσω του παρακάτω συνδέσμου Cisco Webex Meetings:

https://uoa.webex.com/uoa/j.php?MTID=m21d9bc95c988d308a2378411b65c8588

Πληροφορίες για το Webinar

• Η συμμετοχή στο Webinar είναι ανοικτή σε όλους τους ενδιαφερόμενους και χωρίς κόστος.
• Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Ελληνική Γλώσσα.
• Για την υποβολή ερωτήσεων ή σχολίων προς τους εισηγητές θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί η φόρμα υποβολής σχολίων της εφαρμογής, η οποία θα είναι διαθέσιμη καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.



Κοινοποίηση σε