Skip to main content

Τριήμερο Επιμορφωτικό Σεμινάριο με τίτλο «Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας για την Υποστήριξη των NEETs ˗ Νέοι 15-29 ετών εκτός δομών απασχόλησης, εκπαίδευσης ή κατάρτισης»


ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ με τίτλο

«Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας για την Υποστήριξη των NEETs ˗ Νέοι 15-29 ετών εκτός δομών απασχόλησης, εκπαίδευσης ή κατάρτισης»

Για συμβούλους σταδιοδρομίας/ επαγγελματικού προσανατολισμού
και λοιπούς επαγγελματίες συναφών υπηρεσιών

neets Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού – Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. στο πλαίσιο των δράσεων του ως Κέντρο Euroguidance της Ελλάδας και των αρμοδιοτήτων του για την υλοποίηση επιμορφωτικών δράσεων αναβάθμισης των δεξιοτήτων των επαγγελματιών συμβουλευτικής σταδιοδρομίας, προσκαλεί τους συμβούλους σταδιοδρομίας/ επαγγελματικού προσανατολισμού και λοιπούς επαγγελματίες συναφών υπηρεσιών να συμμετάσχουν στο επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: «Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας για την Υποστήριξη των NEETs ˗ Νέοι 15-29 ετών εκτός δομών απασχόλησης, εκπαίδευσης ή κατάρτισης», που διοργανώνεται

στην Αθήνα στις 10,11 & 12 Οκτωβρίου 2016,

στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, Πανεπιστημίου 52

&

στη Θεσσαλονίκη στις 24, 25 & 26 Νοεμβρίου 2016,

στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace, Μοναστηρίου 305 – 307

 

seminar skopos

Το σεμινάριο, συνολικής διάρκειας 35 ωρών, θα περιλαμβάνει δια ζώσης βιωματική εκπαίδευση διάρκειας 25 διδακτικών ωρών αλλά και εξ αποστάσεως ασύγχρονη εκπαίδευση, μέσω μελέτης πρόσθετου υλικού και εκπόνησης εργασιών, διάρκειας 10 διδακτικών ωρών.

Το επιστημονικό υποστηρικτικό υλικό καθώς και το πλαίσιο προγράμματος επιμόρφωσης για τη Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας για την Υποστήριξη των NEETs αναπτύχθηκε από τον ΕΟΠΠΕΠ σε συνεργασία με το Κέντρο Ανάπτυξης Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΚΑΝΕΠ) της Γ.Σ.Ε.Ε.

Ο ΕΟΠΠΕΠ θα παρέχει στους εκπαιδευόμενους το απαιτούμενο εκπαιδευτικό υλικό καθώς και ημιδιατροφή. Δεν υπάρχει κόστος εγγραφής ή συμμετοχής στο σεμινάριο για τους συμμετέχοντες. Ο ΕΟΠΠΕΠ δεν καλύπτει δαπάνες μετακίνησης και διαμονής συμμετεχόντων για την παρακολούθηση των ανωτέρων επιμορφωτικών σεμιναρίων.

Για το κάθε σεμινάριο προβλέπονται περιορισμένες θέσεις συμμετοχής και για το λόγο αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας των αιτήσεων.

Επίσης, θα δοθεί προβάδισμα σε στελέχη τα οποία στην παρούσα φάση απασχολούνται σε υπηρεσίες Συμβουλευτικής, Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, στην εκπαίδευση, κατάρτιση και απασχόληση, ή σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα με ωφελούμενους NEETs , προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι η προστιθέμενη αξία του προγράμματος θα έχει άμεση θετική επίπτωση στους εξυπηρετούμενους πολίτες.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα χορηγηθούν στους συμμετέχοντες βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Δείτε το Τελικό Πρόγραμμα των επιμορφωτικών σεμιναρίων

στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

 

Για την εξασφάλιση της συμμετοχής σας θα πρέπει να υποβάλλετε την αίτησή σας ηλεκτρονικά και μόνο για ένα από τα δύο επιμορφωτικά σεμινάρια.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές το αργότερο μέχρι τις 2 Οκτωβρίου για το σεμινάριο της Αθήνας και μέχρι 13 Νοεμβρίου για το σεμινάριο της Θεσσαλονίκης.

Συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής για το σεμινάριο της Αθήνας πατώντας εδώ.
(Οι θέσεις συμμετοχής για το σεμινάριο στην Αθήνα έχουν συμπληρωθεί.)

Συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής για το σεμινάριο της Θεσσαλονίκης πατώντας εδώ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν με ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) για την επιβεβαίωση της συμμετοχής τους.

Διευκρινίσεις και πληροφορίες:

Διεύθυνση Συμβουλευτικής Επαγγελματικού Προσανατολισμού του ΕΟΠΠΕΠ

τηλ. 210 2709184 Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

«Η δράση αυτή υλοποιείται με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

(Πρόγραμμα δράσεων 2016 του Κέντρου EUROGUIDANCE της Ελλάδας –

50% Erasmus+ & 50% Εθνική Συμμετοχή)»

kentro euroguidance eg erasmus plus



Κοινοποίηση σε