Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) και το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.) ανακοινώνουν το ετήσιο πρόγραμμα Εξετάσεων Πιστοποίησης της επάρκειας επαγγελματιών μετά την παρακολούθηση του προγράμματος συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης του ΚΕ.ΜΕ.Α., διάρκειας 105 ωρών με τίτλο «Βασικό Πρόγραμμα Κατάρτισης Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας» [Υπ’ αριθ. ΔΠ/11556 από 25/08/2022 απόφαση Δ.Σ. Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. Β' 4491/2022)], ως εξής:

Περισσότερα...

Από το 2012, ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) σε συνεργασία με το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας (ΚΕ.ΜΕ.Α.), βάσει του παλαιού κανονιστικού πλαισίου, απόφαση Δ.Σ. Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. αριθμ. ΓΠ/20007 «Έγκριση κανονιστικού πλαισίου πιστοποίησης επαγγελματιών οι οποίοι δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο για την ειδικότητα “Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας” και αντιστοίχιση της επαγγελματικής κατάρτισής τους με τους τίτλους επαγγελματικής κατάρτισης του άρθρου 6 παρ. 1 του ν.2009/1992» (Φ.Ε.Κ. Β’ 2899/29-10-2012) ως έχει τροποποιηθεί με την υπ’ αριθμ. Β/21678 απόφαση Δ.Σ. Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. Β’ 25/10-01-2013), διεξάγουν τις εξετάσεις πιστοποίησης επαγγελματιών, οι οποίοι δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας ‘’Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας’’.

Περισσότερα...

Ολοκληρώθηκε η διήμερη Συνάντηση Ανασκόπησης Ομοτίμων (Peer Review) που διοργανώθηκε στις 4 και 5/5/2023 από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., ως Εθνικό Σημείο Αναφοράς του Ευρωπαϊκού Δικτύου για τη Διασφάλιση Ποιότητας στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση, ΕQAVET, με την Γραμματεία του δικτύου και εκπροσώπους των εθνικών σημείων αναφοράς του EQAVET από το Λουξεμβούργο, την Ουγγαρία, τη Γερμανία, τη Σλοβενία και την Κροατία, στο πλαίσιο του εγκεκριμένου έργου “Towards an Enhanced Post Covid VET-EPOS VET" από το ERASMUS+ EQAVET NRPs 2021-2023 ".

Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) ανακοινώνει τα αποτελέσματα των Εξετάσεων Πιστοποίησης της 1ης Περιόδου 2023 των Επαγγελματιών, οι οποίοι δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας».

Οι Εξετάσεις διεξήχθησαν από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) σε συνεργασία με το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.).

Σε αυτή την εξεταστική περίοδο δήλωσαν συμμετοχή 749 υποψήφιοι και ολοκλήρωσαν επιτυχώς τις Εξετάσεις Πιστοποίησης 692.

Για να αναζητήσετε τα αποτελέσματα, πατήστε εδώ.

Περισσότερα...

Αγαπητοί Υποψήφιοι,

Μπορείτε να μάθετε πού δίνετε εξετάσεις Πιστοποίησης, για τις ειδικότητες που εξετάζονται τις ημερομηνίες:
Σάββατο 29 – Κυριακή 30 Απριλίου 2023,
Σάββατο 6 – Κυριακή 7 Μαΐου 2023 και
Σάββατο 13 – Κυριακή 14 Μαΐου 2023,

πατώντας εδώ και αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία σας, σύμφωνα με τις οδηγίες της εφαρμογής.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Ώρα προσέλευσης στα Εξεταστικά Κέντρα (για την εξέταση Θεωρητικού Μέρους): 10:00 π.μ. - 10:30 π.μ.
Ώρα έναρξης εξετάσεων: 11:00 π.μ.

Αναλυτικά για τις ώρες εξέτασης του Πρακτικού Μέρους θα ενημερωθείτε από τις ανακοινώσεις στις ιστοσελίδες των κατά τόπους Εξεταστικών Κέντρων.

Για τις διευθύνσεις των Εξεταστικών Κέντρων πατήστε εδώ
Για τις Οδηγίες προς Υποψηφίους πατήστε εδώ

Καλή επιτυχία σε όλους!

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Ιωάννα Λυτρίβη

Για τους υποψήφιους των ειδικοτήτων:

  • «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ»
  • «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ (Ν. 4186/2013)»

Περισσότερα...

Αγαπητοί Υποψήφιοι,

Σας ενημερώνουμε ότι οι ειδικότητες που είχαν προγραμματιστεί να εξεταστούν την Παρασκευή 28/04/23, θα εξεταστούν την Κυριακή 30/04/23.

Μπορείτε να βρείτε το τροποποιημένο πρόγραμμα για όλες τις ειδικότητες και ημέρες των εξετάσεων εδώ

Μέσω της εφαρμογής «Πού δίνω Εξετάσεις;», μόλις ενεργοποιηθεί εκ νέου, θα ενημερώνεστε για τον ακριβή τόπο και χρόνο των εξετάσεων Θεωρητικού και Πρακτικού Μέρους.

Αγαπητοί Υποψήφιοι,

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Σας ενημερώνουμε ότι για όλες τις ειδικότητες που εξετάζονται

το Σάββατο 8 Απριλίου 2023 (δείτε εδώ)

  • Οι εξετάσεις του Θεωρητικού Μέρους (γραπτή δοκιμασία) θα διενεργηθούν σε όλες τις πόλεις στις 11.00 -14.00. Παρακαλούμε να βρίσκεστε 1 ώρα νωρίτερα στα εξεταστικά κέντρα.

Αναλυτικά για τις ώρες εξετάσεων ΜΟΝΟ του ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΜΕΡΟΥΣ, οι υποψήφιοι της Αττικής θα ενημερωθείτε στο σύνδεσμο https://pistop.eoppep.gr/eop_c0062.php αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία σας, σύμφωνα με τις οδηγίες της εφαρμογής και οι υποψήφιοι των άλλων πόλεων (πλην Αττικής) θα ενημερωθείτε από το εξεταστικό σας κέντρο (δείτε εδώ τη λίστα) ή από τις ανακοινώσεις της ιστοσελίδας του εξεταστικού σας κέντρου.

Λόγω τεχνικού προβλήματος που παρουσίασε η εφαρμογή, παρακαλούνται οι υποψήφιοι της Αττικής να λάβουν υπόψη τις ώρες του θεωρητικού μέρους που αναφέρονται στην ανακοίνωση παραπάνω.

Οι υποψήφιοι των επόμενων ημερών θα ενημερωθούν με νεώτερη ανακοίνωση για τις ώρες εξέτασης του Πρακτικού μέρους.

 

Καλή επιτυχία σε όλους!
Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.
Ιωάννα Λυτρίβη